my hamtaro

Busy...Busy..Busy...Antara Personal & Kerjaya

Salam Bloggers..,

Yup tak dinafikan I memang busy dengan kerja.....sampaikan di cop workaholic....tapi kesibukan kerja itu lahh yang mengisi perjalanan hidup I hari2...kerja I pun banyak travel jadi tak bosan...hari2 ade cerita yang berbeza....

Dengan telatah customer yang macam2 ragam...telatah officemate yang boleh tahan juga....ape2 pun I tetap rasa enjoy....tapi kadang2 tu penah gak la member2 tegur....dah lama tak lepak?? dah tak ingat member2 ke?? haha...

Ooo ok fine...korang sume dah kawen dah ade anak bini....pe barang nak lepak degan orang2 bujang ni dulu dok ajak lepak manjang 'busy' je.. =P

Anyway setiap orang ada satisfaction diri masing2...bagi I, kerjaya merupakan satisfaction bagi diri I suka adventure & challenge diri sendri terhadap sesuatu perkara....(buat masa nie la, kalau dah berdua lain sket laa kot??)

So life personal I pun banyak habis kat rumah, kat Park & Family....bukan tak mo keluar.....bila dah slalu kerja travel nie...skali skala dapat duduk rumah memang rsa heaven tak hingat....I pun tak suka pegi tempat yang sesak2...serabut....

Memandangkan entry nie merupakan enrty pertama pada taun 2014.....So to all my friends....this year will become a very exciting year...keep it up!! Gain your goals towards success!!! =)

0 comments:

Post a Comment

it's all about me....

it's all about me....
Phariczh Hashim

C.L.O.C.K


Free Blog Content

About Me

My photo
Allah in His silence allows us to grow for the better things to come. Don't be in despair. He has heard your prayers. He is not going to do your walk, He will let you walk so you are better prepared to run when the calling comes. Trust His silence; Its His way of blessing you!

my family

Followers

the visitors...

There was an error in this gadget